Kamagra
Domov > Informacije o Kamagri > DOSTAVNI POGOJI

DOSTAVNI POGOJI

Vse pakete pošljemo iz Slovenije preko pošte Slovenija, ki nudi tudi možnost dostave na “željeno” pošto brez obvestila na dom, kar omogoča 100% diskretnost.


DOSTAVNI STROŠKI

Za vsa naročila je dostava BREZPLAČNA. Pakete pošljemo iz Slovenije preko Pošte Slovenija.


ČAS ODPREME – DOSTAVE

Naročila izvedena do 13h odpremimo še isti dan. Pošta potrebuje za dostavo med 48h in 72h. Vse pošiljke so odposlane na Pošti Slovenije. Če vas ob obisku poštarja ni doma, vas bo listek čakal v nabiralniku.


DISKRETNO PAKIRANJE POŠILJK

Vse pošiljke so DISKRETNO zapakirane.


NAČIN: NA POŠTO (POŠTNO LEŽEČE)

V kolikor ne želite prejeti paketa na dom, ga lahko prevzamete tudi na izbrani poštni poslovalnici (obvezno vpišite med opombe na katero pošto želite prejeti). Paket Vam pošljemo na način poštno ležeče, kar pomeni, da na dom tako ne prejmete nobenega obvestila o čakajoči pošti. Natančen dan odpošiljanja pošiljke in kodo pošiljke vam bomo posredovali po elektronski pošti ali po sms sporočilu. Pake vas bo čakal na pošti do 15 dni.

Primer naslova za Poštno ležeče: Janez Jereb, Poštno ležeče, 3230 Šentjur.

— > Za pošiljanje na način: poštno ležeče, nam pri naročilu pod opombami zapišite točno številko pošte kamor želite prejeti pošiljko. Številko željene pošte si lahko poiščete na spletni strani Pošte Slovenije.


POVEČAJTE spolno moč, vzdržljivost in se KONČNO REŠITE prezgodnjega izliva. Kamagra izdelki vam omogočajo trdnejšo in daljšo erekcijo! V naši ponudbi najdete izdelke za erekcijo, ki so odlični za vse tiste, ki imajo motnje erekcije kot tudi za vse tiste, ki želijo daljše, bolj čutne in intenzivnejše spolne odnose.


Kamagra izdelki

COBRA EXTRA 200MG
že od 60 €
SUPER VILITRA TABLETE
že od 60 €
SUPER KAMAGRA GEL
že od 60 €
SUPER TADAPOX TABLETE
že od 60 €
APCALIS TADALAFIL GEL
že od 45 €
DAPOXETIN TABLETE
že od 50 €
SUPER KAMAGRA TABLETE
že od 45 €
KAMAGRA GEL
že od 30 €
KAMAGRA BONBONI
že od 25 €
KAMAGRA GOLD TABLETE
že od 25 €


Kamagra izdelki