Kamagra
Domov > Informacije o Kamagri > Erektilna disfunkcija

Erektilna disfunkcija

Spolnost je občutljivo področje človekovega življenja, še posebno takrat, ko se pojavijo težave. V Sloveniji je približno 130.000 moških, ki trpijo za motnjo erekcije. Vendar pa se danes o tem mnogo bolj odkrito pogovarjamo, zato je tudi pomoč lahko učinkovitejša. Delno gre zasluge pripisati tudi prihodu Kamagra izdelkom in pa seveda tudi Cialis tabletam.

STATISTIKA – MOTNJA EREKCIJE – KAMAGRA?

V Sloveniji ima že vsak peti moški težave z erekcijo, kar pomeni 130.000 moških. Med 18. in 50. letom starosti ima težave 10 % moških, po 50. letu pa prek 50 %. Trenutno ima na svetu težave z motnjo erekcijo preko 150 milijonov moških. Težave z erekcijo ima vsak šesti moški med 20. in 75. letom starosti, med 40. in 70. letom pa že vsak drugi moški. Zaradi staranja populacije ocenjujejo, da bo leta 2025 na svetu preko 320 milijonov moških z erektilno disfunkcijo.


VZROKI ZA TEŽAVO S POTENCO – KAMAGRA

Vzroki za težave s potenco so mnogostranski. Do motnje erekcije pride predvsem zaradi naslednjih zdravstvenih težav: Ateroskleroza, sladkorna bolezen, obolenja srca in krvnega obtoka, težave z ledvicami in jetri, obolenje živčnega sistema, hormonska obolenja, pretirano ali prešibko delovanje ščitnice, depresija ipd.


KAJ JE EREKTILNA DISFUNKCIJA OZ. MOTNJA EREKCIJE?

Erektilna disfunkcija je spolna motnja, pri kateri moški ni sposoben doseči ali obdržati zadosti čvrste erekcije penisa za uspešen spolni odnos. Erektilne motnje lahko prizadenejo partnersko življenje, posebej če se pogovoru o njih izogibamo. Erektilna motnja ne pomeni, da je moški neploden ali da ni zmožen doseči orgazma. Pomeni, da otrdelost penisa ni zadostna in ne traja dovolj dolgo, da bi omogočila uspešen začetek in dokončanje spolnega akta.


REŠITEV JE UPORABA KAMAGRA IZDELKOV

Ena izmed hitrih in dolgoročnih rešitev erektilne disfunkcije oz. motnje erekcije je upraba Kamagra izdelkov. Kamagra je zagotovo trenutno najboljša rešitev!


POVEČAJTE spolno moč, vzdržljivost in se KONČNO REŠITE prezgodnjega izliva. Kamagra izdelki vam omogočajo trdnejšo in daljšo erekcijo! V naši ponudbi najdete izdelke za erekcijo, ki so odlični za vse tiste, ki imajo motnje erekcije kot tudi za vse tiste, ki želijo daljše, bolj čutne in intenzivnejše spolne odnose.


Kamagra izdelki

COBRA EXTRA 200MG
že od 60 €
SUPER KAMAGRA GEL
že od 55 €
SUPER TADAPOX TABLETE
že od 55 €
APCALIS TADALAFIL GEL
že od 45 €
DAPOXETIN TABLETE
že od 50 €
SUPER KAMAGRA TABLETE
že od 45 €
KAMAGRA GEL
že od 30 €
KAMAGRA BONBONI
že od 25 €
KAMAGRA GOLD TABLETE
že od 25 €


Kamagra izdelki