Kamagra
Domov > Informacije o Kamagri > Prezgodnji izliv

Prezgodnji izliv

Prezgodnji izliv ali latinsko Ejaculatio praecox je ena najpogostejših težav moških. Ima jo približno 30 % moških. Tudi ta motnja ni povezana s starostjo. Pojavlja se v vseh starostnih skupinah. Prezgodnji izliv in motnja erekcije se pogosto pojavita sočasno.

Za diagnozo prezgodnjega izliva je pogosto skrita motnja erekcije in ostane neprepoznana, če zdravnik ob pregledu ne vzame natančne spolne anamneze.

KAKO VEMO, DA GRE ZA PREZGODNJI IZLIV?

O prezgodnjem izlivu govorimo, kadar do njega pride brez predhodne stimulacije ali le z minimalno stimulacijo oziroma takoj po penetraciji in prej, kot bi moški to želel, pri tem pa nad izlivom nima nobene ali minimalno hotno kontrolo in to moti prizadetega ali partnerja. Za prezgodnji izliv gre, če je čas med penetracijo in izlivom krajši od dveh minut.


VZROKI PREZGODNJEGA IZLIVA | KAMAGRA

Tudi nekatere bolezni so lahko vzrok za prezgodnji izliv (depresija, fobija, vnetje prostate, multipla skleroza). Pogosto je pri mladih, posebej pri prvih poskusih spolnega življenja. V tem primeru po navadi s časom izzveni. Povzročijo jo lahko tudi nekatere droge (psihostimulansi, kokain) in zdravila (vazoaktivni amini).


REŠITEV JE UPORABA KAMAGRA IZDELKOV

Ena izmed hitrih in dolgoročnih rešitev erektilne disfunkcije oz. motnje erekcije je upraba Kamagra izdelkov. Kamagra je zagotovo trenutno najboljša rešitev!


POVEČAJTE spolno moč, vzdržljivost in se KONČNO REŠITE prezgodnjega izliva. Kamagra izdelki vam omogočajo trdnejšo in daljšo erekcijo! V naši ponudbi najdete izdelke za erekcijo, ki so odlični za vse tiste, ki imajo motnje erekcije kot tudi za vse tiste, ki želijo daljše, bolj čutne in intenzivnejše spolne odnose.


Kamagra izdelki

COBRA EXTRA 200MG
že od 60 €
SUPER VILITRA TABLETE
že od 60 €
SUPER KAMAGRA GEL
že od 60 €
SUPER TADAPOX TABLETE
že od 60 €
APCALIS TADALAFIL GEL
že od 45 €
DAPOXETIN TABLETE
že od 50 €
SUPER KAMAGRA TABLETE
že od 45 €
KAMAGRA GEL
že od 30 €
KAMAGRA BONBONI
že od 25 €
KAMAGRA GOLD TABLETE
že od 25 €


Kamagra izdelki