Kamagra
Domov > Informacije o Kamagri > Kamagra | stranski učinki

Kamagra | stranski učinki

99% uporabnikov Kamagra gela, tablet in ostalih izdelkov ne zaznava nobenih stranskih učinkov. Občasno se lahko pojavijo nekateri neželeni učinki, najpogosteje so to zardelost, glavobol, zamašen nos in driska. Običajno so ti učinki blagi in kratkotrajni, kar pomeni, da izginejo v nekaj urah.


ALI JE DOKAZANO DA KAMAGRA IN CIALIS DELUJETA?

Kamagra gel in Kamagra tablete vsebujejo Sildenafil citrat, ki je že dolgo znan kot eden od najbolj učinkovitih pri zdravljenju erektilne disfunkcije. Poleg tega pa je po vsem svetu sildenafil priznana kot snov, ki lahko ozdravi erektilno disfunkcijo in v kratkem času poveča spolno moč. Učinkovitost Kamagre je dokazano s kliničnimi študijami in potrjeno s številnimi pregledi bolnikov, ki uporabljajo Kamagro in se jim je spolno življenje izboljšalo in se sedaj počutijo kot pravi moški.


KAKO KAMAGRA DELUJE?

Kamagra gel, Kamagra tablete povzročajo večje sproščanje živcev in arterij v penisu. Ko pride do tako imenovane erekcije, morajo biti živci in pa arterije v penisu sproščene.

Kamagra gel in tablete maksimizira sproščanje ter na tak način veča učinkovitost same erekcije. Kombinacija povečanega dovoda krvi v penis ter zmanjšanega odvoda krvi iz penisa povzroči povečan penis v stanju erekcije. Kadar je moški spolno vzburjen, Kamagra gel in tablete povzročijo, olajšanje ali izboljšanje erekcije zaradi povečanega dotoka krvi v penis.

Delujejo podobno kot bi raztegnili oz. sprostili balon preden bi ga želeli napihniti, da bi si olajšali delo pihanja vanj. Encim PDE-5, ki specifično deluje v tem procesu se nahaja samo v človečkem penisu.


REŠITEV JE UPORABA KAMAGRA IZDELKOV

Ena izmed hitrih in dolgoročnih rešitev erektilne disfunkcije oz. motnje erekcije je upraba Kamagra izdelkov. Kamagra je zagotovo trenutno najboljša rešitev!


POVEČAJTE spolno moč, vzdržljivost in se KONČNO REŠITE prezgodnjega izliva. Kamagra izdelki vam omogočajo trdnejšo in daljšo erekcijo! V naši ponudbi najdete izdelke za erekcijo, ki so odlični za vse tiste, ki imajo motnje erekcije kot tudi za vse tiste, ki želijo daljše, bolj čutne in intenzivnejše spolne odnosodnji izliv.


Kamagra izdelki

COBRA EXTRA 200MG
že od 60 €
SUPER VILITRA TABLETE
že od 60 €
SUPER KAMAGRA GEL
že od 60 €
SUPER TADAPOX TABLETE
že od 60 €
APCALIS TADALAFIL GEL
že od 45 €
DAPOXETIN TABLETE
že od 50 €
SUPER KAMAGRA TABLETE
že od 45 €
KAMAGRA GEL
že od 30 €
KAMAGRA BONBONI
že od 25 €
KAMAGRA GOLD TABLETE
že od 25 €


Kamagra izdelki