Kamagra
Domov > Informacije o Kamagri > Kako deluje Kamagra!

Kako deluje Kamagra!

Kamagra – povzroča večje sproščanje živcev in arterij v penisu. Ko pride do tako imenovane erekcije, morajo biti živci in pa arterije v penisu sproščene. Izdelki kamagra maksimizirajo sproščanje ter na tak način večajo učinkovitost same erekcije. V kolikor so arterije v penisu sproščene in razširjene, le-to omogoči večji dotok krvi v penis, moški pa tako lažje dosežejo erekcijo. Vene, ki iz penisa odvajajo kri se stisnejo in tako preprečijo odvod krvi iz penisa.

POVEČAN DOTOK KRVI V PENISU | KAMAGRA

Kombinacija povečanega dovoda krvi v penis ter zmanjšanega odvoda krvi iz penisa povzroči povečan penis v stanju erekcije. Kadar je moški spolno vzburjen, kamagra povzroči izboljšanje erekcije zaradi povečanega dotoka krvi v penis.


DELOVANJE: KAMAGRA

Kamagra deluje podobno kot bi raztegnili oz. sprostili balon preden bi ga želeli napihniti, da bi si olajšali delo pihanja vanj. Encim PDE-5, ki specifično deluje v tem procesu se nahaja samo v človečkem penisu.


STRANSKI UČINKI: KAMAGRA

Erektilna disfunkcija je spolna motnja, pri kateri moški ni sposoben doseči ali obdržati zadosti čvrste erekcije penisa za uspešen spolni odnos. Erektilne motnje lahko prizadenejo partnersko življenje, posebej če se pogovoru o njih izogibamo. Erektilna motnja ne pomeni, da je moški neploden ali da ni zmožen doseči orgazma. Pomeni, da otrdelost penisa ni zadostna in ne traja dovolj dolgo, da bi omogočila uspešen začetek in dokončanje spolnega akta.


REŠITEV JE UPORABA KAMAGRA IZDELKOV

Ena izmed hitrih in dolgoročnih rešitev erektilne disfunkcije oz. motnje erekcije je upraba Kamagra izdelkov. Kamagra je zagotovo trenutno najboljša rešitev!


POVEČAJTE spolno moč, vzdržljivost in se KONČNO REŠITE prezgodnjega izliva. Kamagra izdelki vam omogočajo trdnejšo in daljšo erekcijo! V naši ponudbi najdete izdelke za erekcijo, ki so odlični za vse tiste, ki imajo motnje erekcije kot tudi za vse tiste, ki želijo daljše, bolj čutne in intenzivnejše spolne odnose.


Kamagra izdelki

COBRA EXTRA 200MG
že od 60 €
SUPER VILITRA TABLETE
že od 60 €
SUPER KAMAGRA GEL
že od 60 €
SUPER TADAPOX TABLETE
že od 60 €
APCALIS TADALAFIL GEL
že od 45 €
DAPOXETIN TABLETE
že od 50 €
SUPER KAMAGRA TABLETE
že od 45 €
KAMAGRA GEL
že od 30 €
KAMAGRA BONBONI
že od 25 €
KAMAGRA GOLD TABLETE
že od 25 €


Kamagra izdelki